Velkommen til Jysk Mobilvarme

Levering af mobilvarme anlæg

Jyskmobilvarme har specialiceret sig i levering af mobilvarme i form af mobile varmluftsfyr. Der er tale om en komplet løsning, med varmekilde og tank i en enhed. Dette giver den størst mulige sikkerhed med hensyn til hærværk, tyveri, samt forurening.  Jyskmobilvarme står for opstilling af anlæggene hos kunden samt tilslutning.

Alle anlæg fra Jyskmobilvarme er fjern overvåget, således at alle vitale funktioner kan overvåges 24 timer i døgnet. Tankning, udkald ved strømafbrydelser eller lignende, alt kontrolleres døgnet rundt.

Jyskmobilvarme varetager derfor den fulde drift af anlæggene fra start til slut…

Udlejning af mobilvarme

Vi tilbyder samtidigt levering og montering af interims aflukninger i forbindelse med nybyg. Midlertidige døre og vinduesrammer monteres således at lejer får størst muligt udbytte af anlægene.

Vore mobilvarme anlæg er alle monteret i containere og leveres ved hjælp af lastbil med kran. Derfor kan opstilling og tilslutning foregå med meget kort varsel. Denne egenskab gør anlæggene fra jyskmobilvarme attraktive i en lang række situationer. Det være sig lige fra byggerier, vandskader, opvarmning af telte, opvarmning i forbindelse med vinterbyggerier hvor der er behov for udtørring.

Med et anlæg fra Jyskmobilvarme er det muligt at opvarme / udtørre et areal på optil 20.000 m/2

Har I spørgsmål eller på anden måde er nysgerrig efter at vide mere om Jyskmobilvarme og vores udlejning af mobile varmeanlæg, er I meget velkomne til at kontakte os.